PS5 Yardım COD MW2-MW3 yükleme ekranı sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Meira tarafından oluşturulan COD MW2-MW3 yükleme ekranı sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,759 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı COD MW2-MW3 yükleme ekranı sorunu
Konbuyu başlatan Meira
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dantegodof

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
183
120
43
Selam,

Güncel CoD serisinde MW2-MW3 oyunlarında internet bağlantım kapalı ve fake sign yapıp konsola reset atmama rağmen campaign modunda oyunu başlatamıyorum, sonsuz bir yükleme ekranında kalıyor. Bu sorunu yaşayan veya çözen var mıdır?

Teşekkürler.

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
346
1,507
93
45
Selam,

Güncel CoD serisinde MW2-MW3 oyunlarında internet bağlantım kapalı ve fake sign yapıp konsola reset atmama rağmen campaign modunda oyunu başlatamıyorum, sonsuz bir yükleme ekranında kalıyor. Bu sorunu yaşayan veya çözen var mıdır?

Teşekkürler.
Şu şekilde bir çözüm bulmuşlar.

Nasıl düzeltilir?
Önce ps5'te ağ ayarlarında interneti kapattığınızdan emin olun, oyunu çalıştırmak ve çevrimdışı modu seçmek ve MW3 kampanyasına gitmek yerine hata sorununu çözecek bir kampanya başlatmak için birkaç kez X'e basmanız gerekir.

Son düzenleme:

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
183
120
43
Şu şekilde bir çözüm bulmuşlar.

Nasıl düzeltilir?
Önce ps5'te ağ ayarlarında interneti kapattığınızdan emin olun, oyunu çalıştırmak ve çevrimdışı modu seçmek ve MW3 kampanyasına gitmek yerine hata sorununu çözecek bir kampanya başlatmak için birkaç kez X'e basmanız gerekir.
Denedim maalesef olmadı

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
415
198
43
34
Merhaba kstuff 1.09 lite elf dosyasını ps5 gönderip denermisin.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Olmazsa

Npnfake signin elf dosyası ps5 e gönderip sonra ps5 i yeniden açıp deneyelim kstuff 1.09 elf ise yaramazsa bunu deneyelim.

Note: np-fake-signin required for playing.